Beste klanten,
Hier opnieuw wat inspiratie. Dit weekend heb ik een recept uitgeprobeerd, dat wij gekregen hebben van een klant.
Ik heb er wel een eigen versie van gemaakt.😉
Alle ingrediënten kunnen jullie terugvinden in onze winkel.
Ingrediënten ( voor 4 personen):
1,2 kg kippenkoteletjes of kippenfilet
2 preien
2 winterwortelen
2 sjalotten
Aardappelen
Mosterd van Ferdinand Tierenteyn ( à l’ancienne)
Peper
zout
kippenkruiden ( niet pikant)
Bereiding:
- Verwarm uw oven voor op 200 °C.
- Wrijf het kippenvlees in met de mosterd en schik het vlees naast elkaar in een ovenschotel.
- Kruid nog wat extra bij met een beetje van onze “gewone” kippenkruiden.
- Snij de prei en de wortelen in fijne halve schijfjes en dresseer de groenten over het vlees.
- Snij de sjalotten fijn en strooi over de prei en de wortelen.
- Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid alles bij met peper en zout.
- Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en zet de schotel vervolgens 45 minuten in de oven.
- Haal uit de oven en test of alles gaar is. Zoniet, laat nog even garen in de oven.
- Serveer hierbij aardappelpuree.
Smakelijk!😋
Met vriendelijke groeten,
Jessie